1. ACCEPTACIÓ:

El present avís regula l’ús del servei de la pàgina web “www.cpropietatsbd.com” (d’ara endavant “lloc web”) de “Cambra de la Propietat De Sabadell” (en endavant “CAMBRA”) d’acord amb les lleis espanyoles.

Dominis: cpropietatsbd.com

CAMBRA, amb domicili social al C / Narcís Giralt, 50, 08202 – Sabadell, Barcelona, ​​Espanya amb CIF núm Q-0875007-G.

L’Usuari haurà de llegir tots els avisos legals incloent la nota de Privacitat que es proporcionen en aquest website indicats abans de sol·licitar cada servei.

Aquest lloc web facilita als Usuaris la utilització alguns serveis de CAMBRA i el seu ús compromet l’Usuari a l’acceptació de totes les disposicions incloses en aquest document en el moment en què l’Usuari faci servir el lloc web ja que pot patir modificacions. D’altra banda, l’Usuari assumeix que el website està condicionat a Internet i aquest no té una seguretat totalment invulnerable excloent CAMBRA en casos de l’alteració d’aquesta seguretat.

 

2. CONDICIONS D’ÚS:

L’Usuari es compromet a utilitzar el lloc web, serveis i continguts respectant la moral, els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic. L’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels Serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits en el present Avís Legal, lesius dels drets i interessos de tercers. L’Usuari es compromet a no transmetre, difondre, modificar, descompilar o posar a disposició de tercers informació o material contingut en el lloc web.

 

3. ENVIAMENT DE CORREU:

L’Usuari no podrà ni remetre ni enviar ni utilitzar informació facilitada per CAMBRA a tercers sense haver-lo sol·licitat.

 

4. MARQUES:

Totes les marques o distintius d’aquestes que apareixen al lloc web són propietat de CAMBRA o de tercers i no donen llibertat a l’Usuari cap dret d’explotació d’aquests excepte l’estrictament necessari per al correcte ús del lloc web.

5. INCLOURE HIPERENLLAÇOS CAP AL WEB SITE:

Aquells Usuaris o tercers que vulguin tenir un enllaç accedint al lloc web de CAMBRA hauran de complir que la pàgina web en la qual s’estableixi l’hiperenllaç no contindrà informacions o continguts il·lícits, contraris a la moral i als bons costums generalment acceptats ia l’ordre públic, així com tampoc contindrà informació contrària a qualsevol dret de tercers.

6. CONTINGUT:

CAMBRA no assumeix cap responsabilitat en relació directa o indirecta amb el material inclòs en aquest lloc web i es responsabilitza d’actes ocasionats per tercers que afectin el lloc web. A més podrà retirar o suspendre en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ la prestació dels Serveis a aquells Usuaris que incompleixin l’establert en el present Avís Legal.

 

7. MODIFICACIONS:

CAMBRA es reserva el dret a modificar informació, serveis i condicions continguts en aquest lloc web així com a les seves notificacions per email.

 

Per a qualsevol notificació, els Usuaris també podran posar-se en contacte amb CAMBRA a través d’aquest e-mail: cambra@cpropietatsbd.com

 

8. PRIVACITAT

Les dades de caràcter personal que es facilitin per correu electrònic, seran enregistrades únicament en un fitxer de CAMBRA, amb la finalitat de gestionar la sol·licitud. Es pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un correu electrònic a cambra@cpropietatsbd.com